Τηλ.::
Κίνα Αλεξίπυρο ύφασμα φίμπεργκλας κατασκευαστής
Wuxi Xingxiao Hi-tech Material Co., Ltd

Υλική Co. υψηλής τεχνολογίας Xingxiao Wuxi, ΕΠΕ

        -Προμηθευτής της μόνωσης fireproof&heat material&program

Αρχική Σελίδα

Wuxi Xingxiao Hi-tech Material Co., Ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5

Wuxi Xingxiao Hi-tech Material Co., Ltd

Η υλική Co. υψηλής τεχνολογίας Xingxiao Wuxi, ΕΠΕ καθιερώνεται το 2012, το οποίο παράγει κυρίως είναι ειδικό κλωστοϋφαντουργικό προϊόν βιομηχανίας, ύφασμα επιστρώματος φίμπεργκλας και υλικό μόνωσης. Η επιχείρησή μας είναι σε Wuxi, το οποίο είναι κοντά στο σημαντικό λιμάνι-Η Σαγκάη και το Ναντζίνγκ, έτσι η μεταφορά της είναι πολύ κατάλληλες και έχει το καλό οικονομικό περιβάλλον.

 

Οι υφαίνοντας εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις επιστρώματος, thread&rope εγκαταστάσεις, ράβοντας εγκαταστάσεις που ανήκουν στο τμήμα παραγωγής λειτουργούν κυρίως στην έρευνα και την παραγωγή των διαφορετικών ειδών του υφάσματος φίμπεργκλας, ύφασμα πυριτίου, ύφασμα επιστρώματος φίμπεργκλας, αλεξίπυρο νήμα, σχοινί, tape&sleeve, αποσπάσιμος άνετος, η θερμότητα αντιστέκεται στη ζώνη μεταφορέων, κάλυψη μηχανών, και τέτοια μη μεταλλική θερμότητα αντιστέκεται στα προϊόντα.

 

Η υψηλή τεχνολογία Xingxiao υιοθετεί τον προηγμένο εξοπλισμό στους διάφορους τύπους αναζήτησης και προϊόντων προϊόντων και αυτό ωφελείται πολύ να αναπτυχθεί υψηλό - ποιοτικά προϊόντα. Τα προϊόντα μας έχουν τις καλές ικανότητες της μόνωσης, ανθεκτικός στη θερμότητα, αντιδιαβρωτικός και γερνώ-ανθεκτικός, χρησιμοποιούνται ευρέως στη διαστημική πτήση, χημική βιομηχανία, πετρέλαιο, που παράγει τον εξοπλισμό ηλεκτρικής ενέργειας, τα μηχανήματα, τη μεταλλουργία, την ηλεκτρική μόνωση, την κατασκευή και άλλους τομείς.

 

Είμαστε πρόθυμοι να παρέχουμε την καλύτερη και αποτελεσματικότερη υπηρεσία για τους πελάτες μας κάτω από την αρχή «για την τελειότητα».

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : XINGXIAO ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 3-3.5 million

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Main Products: fireproof fiberglass fabric, silicone coated fiberglass fabric, fireproof thread/ rope/ sleeve/ tape

ιστορία της εταιρίας

Η υλική Co. υψηλής τεχνολογίας Xingxiao Wuxi, ΕΠΕ καθιερώνεται το 2010, το οποίο παράγει κυρίως είναι ειδικό κλωστοϋφαντουργικό προϊόν βιομηχανίας, ύφασμα επιστρώματος φίμπεργκλας και υλικό μόνωσης. Η επιχείρησή μας είναι σε Wuxi, το οποίο είναι κοντά στο σημαντικό λιμάνι-Η Σαγκάη και το Ναντζίνγκ, έτσι η μεταφορά της είναι πολύ κατάλληλες και έχει το καλό οικονομικό περιβάλλον.

υπηρεσία της εταιρίας

Σκοπός υπηρεσιών: Έγκαιρος, επαγγελματικά, αποτελεσματικά δημιουργήστε την αξία για τους πελάτες!

 

Μετά από το σκοπό υπηρεσιών: Έγκαιρος διαθέστε τα προβλήματα των πελατών.

 

 

Συσκευασία προϊόντων: χαρτοκιβώτιο, υφαίνοντας τσάντα, ξύλινος, palletizing

 

Δεχτείτε τον τρόπο πληρωμής: T/T, L/C, paypal, westunion, κ.λπ.

 

Ομάδα επιχείρησης

Με μια ευρεία ποικιλομορφία του acadamic υποβάθρου, η ομάδα μας είναι πείρα proffessional πέρα από τον κόσμο, δεσμευμένο στην παροχή των καλύτερα προσαρμοσμένων λύσεων στους πελάτες μας. Οι Ομάδες Διοίκησης, οι ενισχυτικές μονάδες, οι σύμβουλοι πωλήσεών μας, οι εμπειρογνώμονες Ε&Α, οι τεχνικοί και οι εργαζόμενοι διαδραματίζουν έναν κρίσιμο ρόλο στην υψηλή τεχνολογία Xingxiao. Με το συνδυασμό των δυνάμεών μας και διαφορετικές οι ιδέες, η υψηλή τεχνολογία Xingxiao είναι καλά εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε σύνθετα ζητήματα και να φέρει προς συζήτηση τις ξεσηκωμένες λύσεις σε σας.

 

Wuxi Xingxiao Hi-tech Material Co., Ltd

Wuxi Xingxiao Hi-tech Material Co., Ltd
No.30, Zhangxing Rd., πάρκο βιομηχανίας Xizhang, περιοχή Huishan, Wuxi, επαρχία Jiangsu, Κίνα
Τηλ.::86-510-85071039
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Αλεξίπυρο ύφασμα φίμπεργκλας προμηθευτής. © 2017 - 2020 fireprooffiberglass.com. All Rights Reserved.